Monday, July 11, 2011

JahilLiar Bertamadun

nice huh?


assalamualaikum dan aloha kepada semua jahilLiar

HA HA HA..welcome to pusat jahiliyah bertamadun..

golongan jahiliyah yang aku belajar dulu ialah golongan yang  tak berilmu dan tak ade sebarang kemahiran..aku bet zaman jahiliyah dulu tak  se ekstreme macam zaman jahiliyah sekarang yang kita semua dok hidup ni..

transformasi jahiliyah :-

dulu ==> depa semua bodoh dan tak ade sebarang kemahiran pun..soo, segala ape jenis kejahatan depa akan buat secara terang terang and yang paling cool tanpa sebarang rancangan..depa dulu yang jahil tahap bapak setan ni pun cuma dari golongan golongan tertentu jer..

sekarang ==> tapi sekarang berbanggalah hangpa semua sebab sejahil mana pun hangpa aku sure paling bangsat pun hangpa tahu A B C and 1 2 3..yeah folks, not only your child know how to give a shit now..aku bet Dato', TanSri, cikgu, justice league and maybe you are much better..


you can't beat me little rasta!!


sekarang aku story satu satu..yang bosan blah!! [x] yang nak tahu follow the flow :-

couple, sayang hubby sayang baby!!!


waddup city folks?? nama gua Noob..pasal awek gua tak payah cerita larh, kehenseman gua jer dah menceritakan segala galanya yang berkaitan dengan chick chick ni..dari yang bertudung, shawl, tiub, skirt, legging, ape lagi?? you name it..semua gua dah pernah rasa..gua cucuk sikit jer beb, minah tu yang gersang..gua layan kan jer..salah gua ka?? bende sedap, takkan nak tolak..Lol

lu kalau nak jadi macam gua, hati mau kental beb..bab bab dosa ni setan mesti ada punya..lu jangan risau maa..pandai makan pandai simpan meyh..anak?? kondom adakan, lahir jugak lu kasi bunuh larhhh, abis cerita..lu jangan jadi serupa dulu punya jahil maa..

best comment :

"shial larh, phuii!! ini orang ha, suka makan sambil berak..lu ingat semua orang busuk serupa lu jugak kaa??"

= haiya lengchai, lu tak pernah pegang awek lu meyh?? tak pernah dating, peluk, berbaby hubby muaaah mmuuaahh meyh?? jangan tipu laa, sekarang bangsat punya zaman haa, kiss sikit sikit sama itu ringan ringan pun sudah biasa maa..


kalau berpacaran lala lala lala..Lol


less-bi-gay


hye there..aku Noob, kes kes lesbian dan gejala gay ni semua satu perkara biasa bagi seorang motivator berjaya lagi merendah diri macam aku..semalam aku adakan satu sesi kaunseling bersama satu pasangan gay dan lesbian..satu dihantar oleh ibu bapa masing masing..satu lagi ditangkap sedang bermadu asrama asmara di tandas sebuah shopping kompleks :-

motivator berjaya lagi merendah diri : tak kisahlah kamu ni lelaki ke perempuan, kamu tahu tak hubungan yang kamu kamu ni semua amalkan bertentangan dengan hukum fitrah..nabi tak mengaku umat yea anak anak, astargfirullahal a'zim!! sesama lelaki lelaki dan perempuan perempuan pun ada limit auratnye..

less-bi-gay : *less* - habis tu nabi mengaku umat pulak yang berzina lain lain jantina?? fitrah mitrah, aku tak nak kene seksa dengan lelaki macam yang mak aku kene, lelaki semua langsi lah..kau ingat aku nak jadi macam ni kalau lelaki tak macam shial ngan aku..

                     *gay* - your mother head!! perempuan pun sama jer lah..kau ingat semua gay jadi gay sebab giler bontot ke?? semua sebab golongan yang kononnye lemah macam korang ni lah!! ciitt, aurat ha?? abis yang dok main bola pakai short sesama lelaki tengah padang tu macam mane pulak kisahnye?? gol jer terkinja kinja terpeluk peluk..Lol


saya pemimpin demo-KERAS-i!!


dengar sini semua rakyat rakyat ku sekalian..nama saya Noob, saya pemimpin parti burfday yang menang "full house" dalam pilihan raya kali ini..sejak dari merdeka lagi negara kita ini mengamalkan sistem demo-KERAS-i, dan percayalah sampai bila bila pun sistem itu akan tetap diguna pakai..tidak kisahlah siapa pun yang berada di tampuk pemerintahan..ingat!! saya kebal dari undang undang..so i can be a good leader if you be a good balaci..make money for me or i'll turn to damn bad ass enemy..yeah fat-headjust same like when u went to pusat undi and undi saya, you are totally have no right to say anything..if i say baaa its baaa and if i say biiii its biiii..because it is our demo-KERAS-i..


percayalah, undang undang manusia takkan berdosa kalau dilanggar..ianya dicipta oleh manusia dan boleh diubah ubah oleh manusia itu sendiri..jadi dimana kebenarannya?? undang undang hakiki hanyalah undang undang ilahi..

caution : jangan harap sangat nak awek yang first hand plus suci muci lagi..mungkin ade yang pakai jubah besar besar dan dipadankan dengan tudung yang over capap labuhnya hanya untuk menyorokkan kandungan!!

5 comments:

puteraduyong said... [psychic talk]

tak boleh tak setuju...semua fakta ni..bukan lagi auta...

Anonymous said... [psychic talk]

Lol..kau je lah yang betul..kau ingat semua teruk macam kau..

MaiRa QuEeN said... [psychic talk]

dunia mcam nie lah..

nOobieStesT said... [psychic talk]

@puteraduyong

Lol..fakta kan?

nOobieStesT said... [psychic talk]

@MaiRa QuEeN

dunia fasa terakhir sis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...