Tuesday, July 19, 2011

Monkey Lovey : Hang Hanya Pemilik Kedua or Maybe 3rd and more

assalamualaikum dan alohaii..

puteri nurul syifa' and haikal blank buat aku sikit sikit tergerak nak tulis sikit ape yang aku tahu pasal bab bab ni..diulang, sikit sikit!! selebihnya aku akan mencarut mengarut..yang rase ini akan merosakkan hari hangpa boleh tutup tab ni..yang nak bace, macam biasa most welcome..

easy man!! just take it as a joke..Lol

now days kalau hang rase nak kahwin dengan lelaki or perempuan yang suci muci tak pernah couple, tak pernah bercinta, tak pernah touch touch dengan yang bukan muhrim and etc, aku nasihatkan hang pergi carik bayi bayi yang baru dilahirkan and jumpa parent nye untuk melakukan sesi mengecop anak depa as your future husband or wife..

aku tak kata yang pernah couple tu semua dah rosak..tapi maksud aku lebih kepada pernah diteroka, paling bangsat pun bahagian tangan..bak kate romeo romeo, barulah suasana romantik tu boleh wujud brader!!

dekat eropah sana tu tak ade sape yang kesah pasal semua ni..first sex diorang pun waktu umur 13 tahun paling bangsat..in fact hang akan jadi such a nerd fucking creation kalau hang tak pernah having sex before hang kahwin dekat eropah tu..silap silap boleh bunuh diri woo kene bahan hari hari..

tapi dekat malaysia comel sikit, cinta monyet or monkey lovey..honestly, bagi aku lebih kurang jer, cuma maybe tak semua sampai tahap having sex tu, even kita dah dengar banyak kes buang bayi, khalwat and 3gp..Lol

how romantic huh

monkey lovey..comel comel piggy monkey jer bunyik nye kan?? zaman sekarang ni paling busuk pun budak budak mula terjebak and ketagih dengan bercinta cinta jadah ni semua seawal umur tujuh tahun..Lol..itu pun dah dikira lambat tau?? bayangkan, hangpa akan menjadi insan terlooser and ternoob kalau hang mula start sekolah tadika dari umur 4 tahun tapi hang dapat hang punye first love waktu hang darjah satu, which is umur hang time tu tujuh tahun..

berlatar belakang kan zaman IT yang serba canggih sekarang ni semua jadi senang..tak macam dulu..

revolusi monkey lovey, dahulu:-

sama ada yang dah akil baligh or yang belum tahu pun ape itu akil baligh, kesusahan untuk mereka melibatkan diri dalam kancah monkey lovey ni sangat terserlah..

1st- nak kene karang surat berperenggan perenggan hanya berbekalkan tahap pendidikan darjah satu or maybe tadika..

2nd- kene curik curik ambik bedak ketiak mak untuk tabur dekat surat tu bagi wangi (baru ade peluang nak dapat awek tu)..kalau terkantoi pulak habis jahanam semua rancangan..lagi lagi kalau awek yang hang suka tu anak musuh ketat bapak hang..

3rd- kene pulak kalau rumah hang dengan awek tu jaoh, dah nak kene pos pulak..nak pos kene lah ade setem..sapa yang nak tolong buatkan semua tu?? hang nak suruh mak, bapak, kakak, abang hang tolong?? kantoilah brader..segan nanti, makan pun mak suap lagi nak bercintan cintun..

4th, 5th and so on aku rase korang pun dah tau..

just laugh even his joke jerkAss

revolusi monkey lovey, sekarang :-

tak ade yang susah bila dunia dihujung jari..

1st- dah tak ade lagi ayat mengalahkan perenggan karangan SPM bile dah ade handphone, facebook, skype, MMS, twitter, etc..kene pulak bila dipadankan dengan hot ticketsuper savers, tanpa yuran tahunan, etc..semuanya just too perfect dear..

thanks jews!!
2nd- no more bedak bedak ketiak or what so ever..

3rd- setem?? not anymore josey..tak payah lagi nak takut kantoi..mintak jer top up, internet..


4th, 5th and so on macam biasalah..


percayalah, kalau politik kita lebih bersih dan menarik, which is, bukan hanya tentang bagaimana untuk memperbodohkan rakyat, mengaut harta rakyat, mengata parti tu moron parti ni noob, rasuah and what so ever..aku pasti generasi muda akan lebih berminat bercinta dengan politik berbanding manusia..

caution : bila lelaki berani bersumpah sambil menatap mata perempuan sedalam dalamnya, itu bermakna dia sudah biasa menipu..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...