Saturday, July 2, 2011

Perjuangan Perokok

assalamualaikum dan hello hello..

apa hangpa nampak??

sebelum aku mula, yang nak marah boleh marah yang nak follow boleh scroll bawah..

aku backup smokers?? hell no..

sebagai seorang insan yang baru sahaja belajar tentang google dan rakan rakannya haruslah untuk aku membelek belek apa sahaja yang boleh dibelek guna google ni..dan tengah aku dok godek godek tu aku terjumpa ni :-

satu- Philip Morris pengeluar porn rokok terbesar didunia..

dua- jumlah penduduk dunia 6.5 billion, penduduk islam 1.3 billion, jumlah perokok 1.15 billion, perokok islam lebih kurang 400 juta orang..

tiga- Philip Morris sumbang kepada Israel 12% daripada keuntungan mereka untuk membangunkan melenyapkan negara negara islam seperti Palestin..

empat- setiap bungkus rokok Philip Morris memberikan mereka lebih kurang 10% keuntungan..

agak agak berapa harga ni??

cuba hangpa bayangkan dan kaitkan macam mana kalau harga satu bungkus rokok pelbagai brand sekitar US$ 2??

kalau kumpul semua duit perokok perokok ni semua, bangsat bangsat jer boleh dapat lebih kurang US$ 2.3 billion sehari..umat islam pulak sumbang sekitar US$ 800 juta sehari..kalau separuh daripada perokok sumbat Philip Morris dalam jantung diorang, maknanya sebanyak US$ 1.15 billion sehari untuk Philip Morris dan perokok islam memberi sebanyak US$ 400 juta sehari..

Fark atau Fuck nya di sini, dengan keuntungan bersih Phillip Morris yang berlebih dan tak kurang US$ 0.115 billion sehari, diulang sekali lagi sebanyak US$ 0.115 billion sehari, 12 peratus daripada untung sebulan mereka adalah untuk israel!! huh, i just love to repeat it again, israel baby, israel!!

simple matematik right?? US$ 0.414 billion untuk Israel sebulan..damn!! tersenyum terkangkang jer Israel dapat duit dari perokok perokok ni semua, yang mana terdapat duit umat islam didalamnya yang juga digunakan oleh Israel shial tersebut untuk memusnahkan negara negara islam..huh, what a good job man..

"keep it fuck whole shitty!!"

to all damn smoker, aku tak suroh hangpa semua berhenti merokok, tak tak tak tak tak tak tak..sumpah tak..aku just nak bagi tahu, kalau dua hari jer yea, diulang, dua hari jer hangpa tak hisap rokok dalam setahun, insyaallah boleh membantu negara negara macam Palestin..

tetapi sayang seribu kali sayang habaq hang..hangpa semua mesti akan kata macam ni :-

"aku beli rokok guna duit aku, duit hasil titik peluh aku..tak mintak derr duit hangpa.."

"aku bayar beli rokok tu bukan dekat tangan firaun firaun tu..aku bayar dekat adik manis yang dok jual rokok dekat kedai tu..celah mana pulak duit aku boleh sampai jaoh nun..hang pon kalau nak menipu, agak agaklah Mat.."

hooiiii manusia yang double genius..duit hasil titik peluh busuk hang tu hang pi tukar kasi jantung hang belubang nak buat apa..memanglah tak pakai duit aku syeikh, kalau pakai duit aku, akulah yang berdosa habaq hang..part yang katon katon rokok depa dok jual tu hang ingat jatoh dari langit ka cik Kiah..hurggh, akai ada??

waddup dude..i am the Ayahanda here..

percayalah, setiap perokok akan menjadikan bapa mereka yang masih tak mati dari segi pucuk dan jiwanya sebagai alasan untuk mereka terus berbangga menghembus hembus setiap asap asap jin tersebut..

"bapak aku merokok dari umur dia setahun lagi, elok jer aku keluar sempurna dari rahim mak aku..sikit pun tak cacat"

"bapak kepada bapak aku hidup jer lagi sampai sekarang..merokok jugak orang tua tu dari muda"

caution : jangan percaya bila ade perempuan yang bersumpah tak kan kahwin selagi tak dapat bakal suami yang non-smoker..

2 comments:

hawiz said... [psychic talk]

yess...sila berhenti merokok!...sib baik hawiz xhisap rokok..

nOobieStesT said... [psychic talk]

@hawiz

pernah dengar orang kata rokok letrik tu rokok mainan..lol, cube r

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...