Monday, July 4, 2011

PropaganDamn Blogger Farkmesz

Assalamualaikum, Kabare..

aku tulis lagi walaupun tak ade sape nak bace, bace dan bace..firstly aku pedulik apa, and lastly aku pedulik apa??

aku suka tulis sejak hari pertama aku pandai genggam batang pensil..sejak tu hari hari aku dipenuhi dengan air mata dan tangisan berlagu syahdu..sebabnya, mak selalu marah aku berkarya di dinding dinding rumah..actually, salah kakak aku sebab kedekut kertas buku sekolah dia!! yeah, please put the blame on her..selama aku sekolah pun, yang seingat aku sampai tingkatan empat jer, aku cuma pandai dalam bab bab penulisan..kalau result aku 1A 8G, A tu semestinya penulisan..macam tu jugak kalau 1C 8G, C tu kompom penulisan..tak silap aku last aku dapat A waktu darjah lima..

KAMI JANJI!!!


"aku tulang belakang bagi goblok blogger baru macam hangpa hangpa hangpa dan aku..sumpah brader, aku tak famous macam Ben10, Mr Kumis, brader Z to A, nescafe tarik gelas plastik..sebab tu aku tak damn bujet, poyo, batak batak friendly dengan semua orang menggunakan skill hipokriShit aku.."

bile hangpa rase agak agak hangpa dah dekat nak famous macam blogger blogger legend atas tu, ni antara statement yang hangpa boleh masukkan dalam propagandamn hangpa..tujuannye jelas sekali untuk mendapatkan hati blogger blogger bodoh parasit yang cuba nak jadi famous macam hangpa supaya terus bace blog hangpa walau pun hangpa hanya post 'aku tengah berak' dalam entry hangpa..


calm down big guy

dari zaman monyet belum berubah jadi manusia lagi makhluk makhluk yang bergelar insaniah ni memang dah terdidik dengan sifat 'jual ikan' atau dalam bahasa dunianya selfish..sebab tu sekarang ni masih ade peperangan..sebab tu dekat malaysia ni menteri mentero masih bergaduh sesama sendiri..sebab tu dalam dunia blogger ni yang looser macam aku tetap looser..

mungkin bagi blogger blogger yang farkmesz tu semua, bahasa berilmu bagi apa yang diorang buat tu adalah strategi pemasaran untuk blog diorang..buat page, bujet bujet friendly, link sana sini..lepas dah juta juta taraf famousnye semua tinggal manis manis tebu jer..

mungkin diorang yang farkmesz ni semua still keep saying,

"guwa kalau boleh memang nak balas semua komen hangpa tapi . . ."

"guwa tak kesah follower hangpa tak gempak, yang penting entry hangpa mesti tak bosan untuk dibace, blog kemas, topik menarik bla bla bla.."

"best larh blog hang, aku rasa macam nak review jerr.." - ciitt!!


you son of the bitch!!

kalau memang nak balas, dari 100 insan yang komen tu atleast 30 dia mesti balas..sekarang cuba hangpa bukak mana mana blog farkmesz, kire berapa banyak yang direply?? nampak bebenor bida'ah nye, follower aku ngan hang mampuih tak gempak langsung, aku ngan hang mintak tolong farkmesz ni semua, sorang pun haram nak ade datang atleast sekali untuk judge and nasihat..review?? phuii!!

percayalah, hangpa jangan harap sangat farkmesz 'jual ikan' tu semua nak tolong hangpa..melainkan hangpa deal dengan depa, semua hasil blog hangpa, hangpa bagi dekat depa..money is everything my dear..nak jadi farkmesz mesti cantik, hensem, pandai mengampu, menipu, and please being a muka tembok or in the other word wall face..



caution : kalau tak lawa, tak hensem, tak gedik, pandai pandailah buat laluan..

5 comments:

ken said... [psychic talk]

lol ending tu agak benar :P

nOobieStesT said... [psychic talk]

@ken

ahaa, agak r

haikalblank said... [psychic talk]

hahahaha keras lu nih. kacak.

" hee~ joinlah segmen i k. segmen i ni nak tolong blogger2 baru. Segmen Kau Bagi Traffic, aku Kaya. "

nOobieStesT said... [psychic talk]

@haikalblank

keras??Lol...sure

PUTERI SALJU said... [psychic talk]

rajin-rajinla join segmen, singgah blog orang, tinggal jejak & link... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...